گلاب با کیفیت مختلف وجود دارد. که به صورت کلی به دو صورت گلاب عیار بالا یا پایین در بازار به فروش می رسد.
گلاب به دو روش سنتی و صنعتی تولید می گردد معیار سنجش کیفیت آن در روش سنتی را عیار گلاب می نامند منظور به میزان استفاده ی گل محمدی در یک دیگ آب برای برداشت چهل لیتر گلاب است هر چه میزان گل محمدی بیشتر باشد کیفیت گلاب بیشتر و در نتیجه عیار گلاب بالاتر می باشد قیمت گلاب با آن رابطه مستقیم دارد و هر چقدر عیاره گلاب بالاتر باشد به دلیل استفاده بیشتر از گل محمدی قیمت آن بالاتر و با پایین آمدن آن قیمت آن هم پایین می آید
تشخیص دقیق عیاره گلاب برای مصرف کننده تقریبا ممکن نمی باشد. اما می توان به صورت نسبی آن را سنجید. اگر گلاب دارای رنگ شفاف و روشن و بدون ذرات معلق باشد گلاب عیار بالا تشخیص می شود و کمی هم مزه تلخ دارد. البته روشی دیگر وجود دارد و آن هم تست در آزمایشگاه میباشد که به صورت عمومی مقدور نمی باشد
همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده