گلاب سنتی و دیگ های مسی سنتی با اینکه با به وجود آمدن عصر صنعت به مرور جای خود را به دیگ های بسیار بزرگ صنعتی داد. اما همچنان طرفداران خاص خود را دارد. گلاب سنتی در انواع کیفیت سبک، سنگین، ممتاز و دوآتیشه تولید و به فروش می رسد.
امروزه گلاب گیری کمتر به روش سنتی انجام می شود و بیشتر تولید توسط دستگاه های کاملا مکانیزه صورت می گیرد. البته در قمصر کاشان هنوز هم به صورت سنتی و چیدن گل توسط افراد بومی محل انجام می شود. گلاب قمصر کاشان از بین تمامی گلاب های جهان خالص تر و دارای عطر و طعم باکیفیت تری است
در این روش، روی درب دیگ مسی که گلاب درون آن تهیه می شود یک وزنه سنگین قرار میدهند تا گلاب با کیفیت تر و خالص تری درست شود گلاب از نظر انواع به چند دسته تقسیم می شود: گلاب سنگین –گلاب دو آتیشه -گلاب سه آتیشه – گلاب سبک -گلاب زیر عطری و گلاب پس آب
تیم ویسپرد تمامی این گلاب ها را تهیه و در خدمت مصرفکننده قرار می دهد.
همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده