مراکز توزیع گلاب ممتاز صادراتی محصولات را در بستهبندی های استاندارد به صورت عمده به سراسر نقاط کشور ارائه میدهند. گلاب های ممتاز دارای طراحی بی نظیری بوده و کاملاً شفاف می باشند. و بهترین کیفیت را دارا می باشند. و فاقد اسانس و مواد افزودنی هستند. در فرآیند تولید این محصولات از بهترین گل های محمدی استفاده می شود. گلاب های ممتاز کاشان غالباً با نام گلاب سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. و برای ارسال به کشورهای دیگر ارائه میشوند.
گلاب محصولی است که از گل محمدی خوشبو و معطر به دست می آید. ایرانیان اولین انسان هایی بودند که گلاب را از گل محمدی تهیه نموده اند و به سایر نقاط دنیا ارسال میکنند. یکی از بهترین فراورده های گل محمدی گلاب می باشد. استقامت بالای گل محمدی در برابر شرایط محیطی و آب و هوایی در کشور باعث توسعه اقتصادی شده کشاورزان در مناطق نیمه بیابانی به پرورش گل محمدی میپردازند و توانستهاند اسانس روغن گل محمدی و فرآورده های گران قیمت را از این گل تهیه نمایند
بهترین زمان گلاب گیری در فصل بهار می باشد. فصل بهار زمان برداشت گل محمدی می باشد. در این زمان شرایط آب و هوایی مساعد بوده و از نیمه فروردین ماه تا پایان اردیبهشت ارائه پیدا میکند. اگر هوا خنک تر باشد می شود از نیمه اردیبهشت نیز اقدام به برداشت گل محمدی تا اواسط خرداد ماه نمود. برداشت گل محمدی بیشتر صبح زود انجام می شود تا گل ها کاملاً تازه و با طراوت باشند. تولید سنتی گلاب کاشان بعد از جمع آوری گل ها انجام می شود. قبل از ظهر گلها را چیده و درون دیگ های گلاب گیری قرار داده تا فرآیند تولید گلاب به دست آید. زمان لازم برای تولید گلاب حدود ۴ تا ۵ ساعت می باشد.
گلاب های ممتاز صادراتی در کارگاههای سنتی و کارخانه های صنعتی تولید می شوند. میزان اسانس موجود در گلاب ها در نامگذاری، قیمت و کیفیت آن موثر می باشد. گلاب های ممتاز صادراتی در کشور ایران تولید میشود و به گلاب سنگین شهرت دارد. برای تهیه این گلاب مقدار ۳۳ کیلو گرم گل محمدی در ۶۰ لیتر آب نیاز می باشد. که گلاب مرغوب و با کیفیت با عطر و رایحه ای دلپذیر به دست آید. گلاب های تولید شده باکیفیت بوده و دارای اسانس بالا می باشد بازرگانی ویسپرد بهترین گلاب های ممتاز صادراتی گلاب های دو آتیشه گلاب های سه آتیشه و گلاب پساب را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.