اسانس های گل محمدی در انواع نوع اول نوع دوم و اسانس تام دستهبندی میشوند و هر کدام قیمتهای مختص خود را دارا می باشند. قیمت اسانس گل محمدی در ایران بر حسب فاکتورهای مختلف سنجیده میشود.
اسانس گل محمدی با استفاده از تقطیر و بخار آب به دست میآید و محصول اولیه گلاب می باشد. اگر این فرآیند تقطیر مجدد انجام شود اسانس گل به دست میآید و به رنگ زرد روی گلاب قرار میگیرد. اسانس محمدی در سه نوع می باشد که ما در این مطلب برایتان شرح می دهیم: اسانس نوع اول : اولین اسانسی که در مرحله گلابگیری گرفته میشود و وقتی برای بار اول گل محمدی را همراه آب درون دیگ گلاب گیری میریزند.
وقتی برای بار دوم گلاب را مجددا تقطیر کنیم اسانس با کیفیت تری به دست میآید که با نام اسانس نوع دوم به فروش می رسد و دارای ارزش غذایی بالاتر و درجه مرغوبیت بالاتری است
از ترکیب اسانس نوع اول و نوع دوم اسانس تام به دست میآید که جزء بهترین اسانس های صادراتی محسوب میشود.
مرکز فروش اسانس روغنی درجه یک محصولات خود را با قیمت های بسیار مناسبی روانه بازار فروش می کند. شما می توانید با شماره های درج شده در همین سایت تماس و محصولات مورد نیاز خود را سفارش دهید.
ملاک قیمت گذاری اسانس گل محمدی در ایران بر حسب چند فاکتور تعیین می شود. اولین و مهمترین آن مزارع گل محمدی می باشد که باید کاملا ارگانیک بوده و مرغوبترین و با کیفیت ترین گل های محمدی و با ارزش غذایی بالا و صادرات عالی به دست می آید. چیزی که در قیمت اسانس گل محمدی تاثیرگذار میباشد نوع اسانس تولیدی است. بر حسب اساس نوع اول نوع دوم و تام دارای قیمت های متفاوت هستند. از نظر خواص ظاهری و فیزیکی کیفیت و قیمت اسانس ها تعیین میشود و آنها به کشورهای مختلف صادر می شود. میتوانید آنالیز دقیق و معتبری از اسانس داشته باشید تا از نظر کیفیت مطلع و بتوانید اسانس با عطر و طعم عالی را خریداری نمایید. فروش انواع اسانس های گیاهی در سایت ما امکان پذیر می باشد.
برای خرید و فروش اسانس روغنی گل محمدی و اطلاع از قیمت آن همراه ما باشید ما مطالب مفیدی را در این زمینه برایتان عنوان می کنیم تا با اسانس بیشتر آشنا شوید:
تحقیقات انجام شده از زمان های گذشته تا کنون از استخراج عصاره انواع گیاهان استفاده های زیادی می شود عصاره گیاهان با نام اسانس شناخته می شود و به شکل مایع و بی رنگ می باشد این اسانس ها در بازار به شکل پودری نیز به فروش می رسد و دارای قابلیت حل شدن در الکل و ترکیب با دیگر مواد می باشد اسانس و عصاره غلیظ بوده که در آب به هیچ عنوان حل نمی شود و فقط باعث تغییر طعم و عطر آب می شود روش های مختلف اسانس گیری وجود دارد که روش سنتی آن بسیار ساخته شده و مهم میباشد و از تهیه اسانس انواع گیاهان و برگ و گل برگ آن استفاده های مفیدی می شود
اسانس گل محمدی حاصل تقطیر گلبرگ های گل تازه همراه آب می باشد که طی فرآیند تقطیر و استخراج میشود اسانس در سه نوع اول دوم و تام تهیه و به فروش میرسد اسانس نوع اول حلالیت پایینی دارد و حاصل یک مرحله تقطیر میباشد. اسانس نوع دو حاصل دو مرحله تقطیر گل میباشد که مجدداً گلاب گیری انجام میشود کیفیت آن نسبت به نوع یک بیشتر بوده و دارای قیمت گرانتر است.
اسانس گل محمدی در صنایع مختلف از قبیل خوراکی و آرایشی و درمانی کاربردهای فراوان دارد و برای مشکلات جسمی و روحی مورد استفاده قرار می گیرد اسانس گل برای مشکلات بی خوابی تقویت قوای جنسی درمان افسردگی و سردرد و کاهش استرس و اضطراب مورد استفاده قرار می گیرد