هر چه میزان گیاه نسبت به آب بیشتر باشد رایحه و اسانس بیشتری تولید می شود. در اصطلاح غلیظ تر می شود. برای تولید عرق نعنا دو آتیشه میزان برگ نعناع زیادی را همراه با مقداری آب درون ظرف های مخصوص عرق گیری می ریزند و در اثر عملیات تقطیر تولید عرق نعناع دو آتیشه می شود عرق نعنا دو آتیشه نسبت به نوع معمولی بسیار غلیظ در و دارای عطر و بوی بیشتری می باشد به همین دلیل خاصیت آن نیز نسبت به نوع معمولی بسیار بیشتر می باشد هرچه انواع عرقیات گیاهی بوی بیشتر و زیاد تری داشته باشند یعنی اسانس بیشتری دارند و در نتیجه خواص درمانی زیادتری را دارا می باشد عرق نعنا دو آتیشه خاصیت ضد نفخ و ضد درد بیشتری را دارا می باشد.
هر محصولی که پاستوریزه باشد یعنی هیچ گونه آلودگی و میکروبی را دارا نمی باشد. پس عرق های نعناع کارخانهای که عبارت پاستوریزه روی آنها درج می شود عاری از هرگونه آلودگی می باشد. شاید برای شما پیش بیاید آیا آلودگی در عرق نعنا هایی که در کارگاه های خانگی و سنتی تهیه می شود وجود دارد؟
عرق نعنا یا دیگر عرقیات به خاطر این که طی فرآیند تقطیر میشوند. عاری از هر گونه آلودگی می باشند. اما امکان وجود آلودگی از طریق ظروف عرق گیری به روش سنتی وجود دارد. به همین دلیل نمی توانیم بگوییم عرق های گیاهی تولیدی کاملا استریل یا عاری از آلودگی هستند. اما عرق نعناع و عرقیات گیاهی که در کارگاههای خانگی با شرایط ویژه و کاملاً بهداشتی تهیه میشود و از ظرفهای کاملا استریل و بهداشتی برای بستهبندی آنها استفاده می شود و مسائل بهداشتی و ارگانیک در آنها کاملاً رعایت میشود دیگر در آنها آلودگی وجود ندارد.
گلاب و عرقیات که به صورت عمده و با قیمت مناسب و کیفیت عالی کاملا ارگانیک و به دور از آلودگی و باکتری در بسته بندی های مناسب تهیه میشود قابل ارائه و عرضه به سراسر کشور می باشد برای تهیه گلاب و عرقیات گیاهی ویسپرد می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.