گلاب های دو آتشه از بهترین نمونههای تولیدی در ایران می باشد و دارای بویی مطبوع و دلپذیر می باشد. که با استفاده از گلبرگ های تازه گل محمدی و گلاب تهیه میشوند. و برای تهیه انواع دسر غذا خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصولات برای بدن نیز دارای فواید بیشمار می باشند. عرضه کننده گلاب دو آتیشه بهترین محصولات را با کیفیت مطلوب در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد
گلاب طبیعی و درجه یک برای مصارف مختلف توصیه می شود و مصرف کنندگان می توانند برای خرید گلاب طبیعی و کاملا ارگانیک از مراکز توزیع مستقیم گلاب دو آتشه محصولات خود را خریداری نمایند. خرید تمامی محصولات با استفاده از از روش مستقیم و آنلاین برای رفاه بیشتر مصرف کنندگان در نظر گرفته شده است و با خیالی راحت سفارشات خود را انجام داده و در هر زمان و مکان با استفاده از تماس تلفنی و استفاده از صفحات مجازی بهترین محصولات را سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.
گلاب با استفاده از تقطیر گل برگ های تازه گل محمدی و آب به دست می آید. و دارای مزه دلپذیر و غلظت مطلوب می باشد. برای تهیه گلاب دو آتیشه از گلبرگهای تازه گل محمدی و گلاب معمولی استفاده می شود. که دارای عطر و رایحه بیشتر و غلظت بالاتری می باشد. و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. در فرایند تولید گلاب معمولی از گلبرگ تازه گل محمدی به مقدار معین و میزان آب فراوان استفاده می شود. و بعد از عملیات تبخیر و تبدیل آن به بخار و بعد از آن سرد شدن به گلاب معمولی تبدیل می شود که کیفیتی مطلوب دارد.
اما گلاب های دو آتشه بعد از اینکه گلاب معمولی به دست آمد میزان مشخصی گلبرگ تازه گل محمدی را برای بار دیگر درون دیگ های گلاب گیری می ریزند و با گلاب طبیعی ترکیب نموده و بعد از جوشیدن و تبخیر به گلاب دو آتیشه تبدیل میشود که نسبت به گلاب معمولی غلیظ تر بوده و از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد همچنین به خاطر مصرف زیاد گل محمدی دارای عطر و طعم بالاتر و بیشتر می باشد و طعم گسترده ای دارد اما نباید بوی تندی بدهد و دهان را بسوزاند به تمامی نکات باید توجه داشت