آیا میدانید گلاب دو آتیشه و سه آتیشه چگونه درست می شود ؟ اصلاً چرا گلاب را دو آتشه می کنند و طرز تهیه آن چگونه است؟ در این مقاله با ما تا انتها همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.یکی از فوق العاده ترین و پرخاصیت ترین عرقیاتی که دارای عطر و بوی بی نظیر می باشد گلاب است. که با استفاده از گل محمدی درست می شود. یکی از گرانترین اسانس های دنیا مربوط به این مایع خوش عطر می باشد. گلاب در انواع شله زرد دسر حلوا نوشیدنی ها و شربت ها استفاده می شود. و دارای خاصیت های بی نظیری است. خصوصاً برای بدن و سلامتی به همین دلیل ما از گلاب دو آتیشه و طرز تهیه آن برای شما مطالب آموزشی می گذاریم.
روش تهیه سنتی گلاب با استفاده از دیگ ها و پارچ های مسی که از قدیم الایام دیگ های مسی اندازه های ثابتی داشتند. مثلاً ظرفیت دیگ در اندازه استاندارد ۳۰ کیلوگرم گل محمدی می باشد. ظرفیت پارچ مسی تقریباً ۴۴ لیتر گلاب را جای می دهد. تقریباً برای تولید ۱ لیتر گلاب ۰.۶۸کیلوگرم گل محمدی مصرف میشه. البته لازم به ذکر است ما درتیم ویسپرد مقدار هفت درصد را در نظر گرفته که به عنوان گلاب با عیار ۷۰ فروخته می شود.
روش تهیه گلاب دو آتیشه با گلاب های دیگر هیچ تفاوتی ندارد. تنها فرق آن در مواد اولیه مورد استفاده در آن می باشد. چه گلاب در کارگاه تهیه شود و چه در کارخانه هیچ فرقی نمی کند. برای تهیه گلاب های دیگر مثلاً گلاب سبک گلاب ممتاز و گلاب معمولی گل محمدی را داخل دیگ می ریزند و به و حدود ۶۰ لیتر آب روی آن می ریزند و اجازه می دهند تقطیر شود. تا مراحل تولید گلاب صورت گیرد.
اما گلاب دو آتیشه به جای آب از گلاب استفاده می شود. به این صورت که مقدار مشخصی گل محمدی تقریبا ۳۰ کیلوگرم را داخل دیگ می ریزیم. و به جای آب ۶۰ لیتر گلاب سبک یا ممتاز را درون دیگ و اجازه میدهیم مراحل تقطیر صورت گیرد. تا ۴۴ لیتر گلاب دو آتشه تهیه شود. و گلاب به دست آمده به عنوان گلاب با عیار ۱۴۰ به فروش می رسد. در واقع برای مقدار ۴۴ لیتر گلاب حدود ۶۰ کیلوگرم گل محمدی مصرف می شود که اگر از چند کیلوگرم گل کمتری استفاده شود گلاب دو آتشه سبک درست می شود.
گلاب دو آتیشه در مقایسه با سایر گلاب ها از غلظت و کیفیت بالاتری برخوردار است. مثلاً غلظت گلاب دو آتشه دربرابر گلاب ممتاز دو برابر می باشد.
روش تهیه و تولید گلاب سه آتیشه هم همانند دو آتیشه است. با این تفاوت که گلاب تولیدی را درون ظروف مسی ریخته و با گلهای محمدی تازه می جوشانیم و پس از تقطیر و تبخیر گلاب سه آتیشه ناب به دست می آید. برای تهیه و تولید گلاب سه آتیشه به جای ۶۰ کیلوگرم گل محمدی از ۹۰ کیلوگرم گل محمدی استفاده می شود. از لحاظ غلظت و کیفیت سه برابر گلاب ممتاز می باشد.
همکاران و کارشناسان فروش شرکت آماده ارائه انواع خدمات مشاوره و فروش به شما مشتریان عزیز می باشند.
1 دیدگاه
برای آشنایی با خواص و فواید مصرف گلاب محلی دوآتشه
کلیک کن