گلاب های درجه یک از زمان های قدیم تا کنون برای مصارف از قبیل خوراکی واقعی بهداشتی و درمانی استفاده می شوند. و روز به روز در حال افزایش می باشد. کیفیت بالای این محصولات مصرف کنندگان را جذب خود نموده و روز به روز بر تعداد مصرف کنندگان داخلی و خارجی افزوده میشود. حجم بالای تولید این محصولات باعث شده تا صادرات عمده گلاب های درجه یک که سرشار از خواص ویژگی می باشد به بازارهای جهانی نیز ارائه شود.
آشنایی با انواع گلاب در این مقاله گنجانده ایم و برای اطلاعات و آشنایی کامل در زمینه انواع گلاب می توانید همراه ما باشید:
گلاب از گلهای محمدی تازه بدست می آیند انجام میشود و شهرتی جهانی دارد. گلاب به طور کلی برای مصارف درمانی بسیار حائز اهمیت می باشد و با داشتن عطر و رایحه ای بی نظیر در صنعت عطر سازی مورد استفاده قرار می گیرد.
این محصول دارای خواص ضد میکروبی ضد درد می باشد و در انواع مختلفی تولید می شود. گلاب دارای انواع سنگین سبک دو آتیشه و سه آتیشه می باشد. گلاب های سنگین جز گلاب های درجه یک می باشند که از میزان زیاد گل محمدی در انها استفاده می شود. در دسته های درجه دو قرار می گیرند از میزان کمتری گلمحمدی در تولید آنها استفاده می شود. گلاب دو آتیشه در اثر تقطیر مرحلهای روی گلهای تازه انجام میشود. و بسیار با کیفیت و مرغوب و غلیظ می باشد. گلاب سه مرحله تقطیر می باشد که گلاب های دو آتیشه را با گل محمدی تازه ترکیب و تقطیر میکند که گلاب به دست آمده از غلظت بسیار بالا و خلوص فوقالعاده عالی برخوردار می باشد
گلاب درجه یک در انواع غذاها و توصیه های بهداشتی داروها و مواد غذایی استفاده میشود و تقاضای مصرف کنندگان در این زمینه بالا است پخش گلاب درجه یک به صورت انبوه در بسیاری از مناطق صورت میگیرد و نحوه پخش آنها به صورت اینترنتی می باشد با خرید اینترنتی محصولات می توان واسطه را حذف و در هزینه ها صرفه جویی نمود و خریدی آسان و راحت را تجربه کرد