توزیع مستقیم گلاب اصل دو آتشه کاشان از تولید کنندگان و شرکت های مختلف انجام میشود. شرکت های تولیدکننده این محصول آنها را به صورت عمده در ظروف شیشه ای و پلاستیکی با کیفیت بسیار عالی ارائه میدهد. قیمت گلاب اصل تولید در شهر کاشان نسبت به دیگر شهرها قیمت مناسبتری دارد و از کیفیت بسیار عالی برخوردار میباشد.
گلاب های دو آتشه در شهرهای مختلفی به دست می آید و مورد استقبال بیشتر افراد قرار میگیرد. این محصولات برای مصارف خوراکی و غیرخوراکی کاربرد دارد و در کشورهای مختلف برای اطلاع از لیست قیمت های محصولات می توانید با ما در ارتباط باشید. قیمت این گلاب ها تحت تاثیر بازارهای جهانی دچار تغییر می باشد و شما می توانید در هنگام خرید با ما در تماس باشید و محصولات را بعد از استعلام خریداری نمایید. گلاب ها بیشتر در نیمه دوم فصل بهار به دست می آید و اگر قصد خرید گلاب های تازه درجه یک با قیمت مناسب را دارید میتوانید در اواخر اردیبهشت و خرداد اقدام نمایید کیفیت بسیار عالی دارند و در شهر قمصر به دست می آید و جزء سوغاتی های اصیل کاشان محسوب میشود که دارای قیمت کمی گرانتر بوده و در بسته بندی های مناسب و جذاب ارائه میشود.
شرکتهای تولیدکننده زیادی هستند که اقدام به تولید این محصول نمودند و مراکز مختلف و شرکتها برای تامین سفارشات خود از طریق سایتهای اینترنتی اقدام نمودند. گلاب های با کیفیت را به صورت مستقیم ارائه می دهند. به خاطر ارائه محصولات به صورت آنلاین و اینترنتی قیمتها کاهش پیدا کرده و با کیفیت عالی ارائه میشود.
گلاب اصل درجه یک کاشان با کیفیت عالی ارائه میشود. گلاب کاشان در سراسر ایران شهرت داشته و به کشورهای مختلف صادر میشود. عرضه کننده گلاب اصل کاشان به صورت مستقیم و بدون واسطه محصولات را با قیمتهای مناسبتری ارائه میدهد. شهرها و کشورهای مختلف میتوانند برای خرید محصولات خود به سایت ما مراجعه نمایند.
عرقیات گیاهی با خواص شگفت انگیز که برای معطر کردن انواع خوراکی ها و مکان های مورد نیاز استفاده می شود گلاب دو آتشه اصل می باشد. که دارای نمونه های درجه یک بوده و توسط شهر کاشان در استان اصفهان ارائه می شود. توزیع کنندگان این محصولات را توسط فروشگاه های بزرگ و مراکز فروش ارائه می دهند و دارای قیمت های مناسب و در بازارهای داخلی و جهانی به فروش می رسد. ما در این مطلب سعی داریم تا با نحوه تولید و عوامل تاثیرگذار بر قیمت این محصول مورد بررسی قرار دهیم.
مراحل تولید گلاب دو آتیشه درجه یک نسبت به گلاب معمولی متفاوت تر می باشد و برحسب سنتی و صنعتی بودن تغییراتی را دارا می باشد. گلاب های دو آتیشه صنعتی سریع تر از سنتی به دست می آید و میزان گلاب به دست آمده بسیار بیشتر می باشد. گلاب های دو آتیشه مرغوب به شرح زیر به دست می آید:
ابتدا گلهای تازه محمدی را بعد از چیدن گل برگ آن را جدا سازی می کنند و سپس آنها را شسته و گلبرگ ها را درون ظرف های بزرگ مخصوص گلابگیری قرار می دهند در روش صنعتی از مخازن بزرگ تر با حجم چندین برابری استفاده می شود و بعد از اضافه کردن گل محمدی روی آن آب رفته به طوری که تمام سطح گل با آب پوشیده شود سپس حرارت را زیاد نموده و بخار آن در ظرفی مجزا سرد می شود و گلاب معمولی به دست میآید اگر مجدداً همین میزان گلمحمدی را درون ظرف بریزید و این بار به جای آب از گلاب معمولی استفاده شود بعد از فرایند حرارت دهی و تبخیر، گلاب به دست آمده تشکیل گلاب دو آتیشه با کیفیت عالی را می دهد.
گلاب از تقطیر گل محمدی همراه آب در شهرهای قمصر نیاسر و کاشان به دست می آید. چرا که این مناطق شرایط آب و هوایی عالی داشته و دارای گلستان و مزارع وسیع گلمحمدی می باشد اقدام به تولید و پرورش گل محمدی و سایر محصولات نموده اند. در شهر فروش آن در اواخر فروردین ماه به روش صنعتی و سنتی انجام میپذیرد و افراد زیادی به شهر کاشان سفر میکنند تا از نزدیک شاهد مراسم گلابگیری باشند و بتوانند کیفیت و ظاهر گلاب را از نزدیک ببینند.
گلاب های دو آتشه اصل درجه یک دارای ویژگی های منحصر به فرد بوده و عطری بسیار عالی دارند که فاقد رسوب و کمی تلخ مزه هستند ظاهری زلال و شفاف دارند و دارای انواع سبک سنگین ۳ آتیشه و پساب میباشد. در گلاب های سبک درصد مصرف گل محمدی در آنها کمتر بوده و چیزی حدود ۱۲ تا ۱۸ درصد می باشد. گلاب های متوسط از میزان ۱۸ تا ۲۴ درصد اما گلاب های سنگین تا ۳۰ درصد از آنها استفاده میشود. دارای برچسب استاندارد می باشند و از کیفیت درجه یک برخوردار هستند. گلاب های دو آتیشه و سه آتیشه خلوص و غلظت بسیار زیادتری دارند و از میزان ۳۵ و ۴۰ کیلو گل محمدی در تولید آنها استفاده می شود. خلوص بسیار بالایی را دارد و بسیار گران تر به فروش میرسد.