گلاب اصلی از حرارت دهی مقدار مشخص گل تازه و ارگانیک و آب به مقدار مشخص تهیه می شود. همچنین عاری از هرگونه مواد افزودنی می باشد. این گلاب به دلیل انتقال ترکیبات و مواد معدنی گل محمدی توسط بخار آب دارای خواص دارویی و درمانی فراوانی می باشد.
۱-گلاب سبک( گلاب ممتاز یا گلاب با عیار ۲۰)
۲ –گلاب سنگین (گلاب مخصوص یا گلاب با عیار ۳۰)
۳ -گلاب دو آتیشه (گلاب دو آتشه یا گلاب با عیار ۴۰)
۴ -گلاب سه آتیشه (گلاب سه آتشه یا گلاب با عیار ۶۰)
تولید گلاب و عرقیات باید بر اساس استاندارد شماره۱۴۸۷ تولید شود. گلاب طبیعی باید زلال و کاملاً بی رنگ شفاف و با کمترین ناخالصی به دور از هر گونه ذرات خارجی و رسوبات معلق باشد.
بوی گلاب هم باید مطبوع باشد به شکلی که شما وقتی گلاب را بو می کنید انگار گل محمدی تازه چیده را بو می کنیم گلاب اصل را باید از تولیدکنندگانی بخرید که دارای برند معروف هستند و زحمت های بسیاری برای مطرح شدن کشیده اند در شرایط کنونی و با وجود اینترنت می توانید با یک جستجوی ساده شماره تلفن تولید کننده های اصلی را پیدا کند البته تیم ویسپرد جز تولید کننده های اصلی گلاب وعرقیات در ایران می باشد شما میتوانید با یک سرچ ساده به این موضوع پی ببریم.
همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده
همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده همین الان زنگ بزن و سفارش بده